ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ

Επιδότηση 90% για τη δημιουργία του e-shop σου
Αναπτυχθείτε γρήγορα με τη webrun με το δικό σας eshop.
Αξιοποιώντας την επιδότηση «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» μπορείς να κατασκευάσεις το e-shop σου και να ενισχύσεις την παρουσία σου στο διαδικτυακό κόσμο.

Κάλεσέ μας για να μάθεις πώς μπορείς να αξιοποιήσεις 90% επιδότηση, του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» είναι μία δράση της Κοινωνίας της Πληροφορίας που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας. Η ενίσχυση υλοποιείται με την παροχή voucher συγκεκριμένης χρηματικής αξίας, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί στην αγορά ψηφιακών λύσεων και εργαλείων από τους δικαιούχους. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που απασχολούν έως 250 εργαζόμενους.

Webrun Basic
Η εφαρμογή Webrun Basic είναι ένα eshop που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και να πουλήσει τα προϊόντα του.

Οδηγίες για το Voutcher

Μπες στο https://beneficiary.digitalsme.gov.gr/ με τα στοιχεία εισόδου TAXISnet της επιχείρησής σου και κάνε αίτηση για το voucher.

Με την έκδοση του voucher, επικοινώνησε μαζί μας για να μας παρέχετε το ΑΦΜ της επιχείρησης, τον μοναδικό αριθμό του voucher και τον κωδικό μιας χρήσης (αποστέλλεται μέσω μηνύματος SMS στο κινητό που καταχωρήθηκε στην Αίτηση Χρηματοδότησης).

Μετά το επιβεβαιωτικό SMS, η παραγγελία ολοκληρώνεται με την εξόφληση του ποσού της συμμετοχής σου (10% του συνολικού καθαρού ποσού συν το ΦΠΑ 24%).

Συμπληρώστε τη Φόρμα