Κατασκευή E-shop

Όταν κάνουμε ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών, πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι όμορφες, λειτουργικές, εύχρηστες και να είναι responsive mobile.

Τα πλεονεκτήματα ενός Ηλεκτρονικού Καταστήματος.
Είναι ανοικτό 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα χωρίς κανένα περιορισμό.
Είναι προσβάσιμο, όχι μόνο από τη γειτονιά, που θα ήταν το φυσικό μαγαζί, αλλά από όλο το κόσμο, που μπορεί να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
Βελτιώνει τις πωλήσεις σας, στα προϊόντα, που ανεβάζετε στο Διαδίκτυο.
Έχει πολύ χαμηλό κόστος, σε σύγκριση με ένα φυσικό κατάστημα. Δείτε Πακέτα.
Διαφήμιση των προϊόντων με δυνατότητα αλλαγής τιμών και φωτογραφιών σε online χρόνο.

Επικοινωνία

Technologies used

Δυνατότητες πληρωμών .
Με κάρτες Visa.
Με Αντικαταβολή.
Με εξόφληση μέσω λογαριασμού τραπέζης.
Ασφάλεια στις συναλλαγές σας.
Δυνατότητες παρουσίασης προϊόντων.
Απεριόριστα προϊόντα
Απεριόριστες κατηγορίες – υποκατηγορίες.
Σελιδοποίηση.
Χαρακτηριστικά προϊόντων.
Προσφορές και εκπτώσεις.
Προβολή και μεγέθυνση των προϊόντων.

Πλεονεκτήματα με τη συνεργασία της WebRun

Ποιότητα

Έλεγχος

Υποστήριξη

Επικοικωνία

Γρήγορα Αποτελέσματα

Η υπηρεσία SSL (Secure Sockets Layer), η οποία πλέον ονομάζεται TLS (Transport Layer Security), είναι το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης που παρέχει ασφάλεια για τις επικοινωνίες μέσω δικτύων όπως το Internet. Αυτό το πρωτόκολλο είναι απαραίτητο σε ιστοσελίδες οι οποίες ανταλλάσουν σημαντικές πληροφορίες όπως προσωπικά δεδομένα ή κωδικούς πιστωτικών καρτών.
Γιατί να Χρησιμοποιήσω πιστοποιητικά SSL;
Τα SSL δεν διασφαλίζουν μόνο στον χρήστη την ορθή ταυτότητα της ιστοσελίδας, αλλά ταυτόχρονα και στην ίδια την ιστοσελίδα ότι ο επισκέπτης εισάγει σωστά και έγκυρα στοιχεία. Έτσι, μέσα από μία συναλλαγή, τόσο η εταιρία όσο και ο χρήστης μπορούν να είναι σίγουροι για την ασφάλεια των δεδομένων τους.
Επίσης, χάρη στην ευρεία χρήση SSL certificates, οι χρήστες του διαδικτύου έχουν εξοικειωθεί με τις https ιστοσελίδες αλλά και με τα διάφορα πρωτόκολλα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να δίνουν έμφαση στις ενδείξεις ύπαρξης κάποιου πιστοποιητικού κατά τις online συναλλαγές τους. Αρκετοί χρήστες δεν εμπιστεύονται sites τα οποία ζητάνε στοιχεία και προσωπικά δεδομένα απουσία κάποιου πιστοποιητικού, με αποτέλεσμα να αποφεύγουν την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
Αν επομένως, στόχος σας είναι η παροχή υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται από ασφάλεια και αξιοπιστία, η χρήση SSL πιστοποιητικών στην ιστοσελίδα σας αποτελεί την πλέον απαραίτητη προϋπόθεση.